Skip to content

Over ons

Welkom bij Cafetaria & Grillroom Maria

Wij heten u van harte welkom in ons gezellige, gastvrije restaurant aan de Oude Almeloseweg 1 in Borne. Hier bereiden en serveren we de heerlijkste verse gerechten, zoals carpaccio, kapsalon, pizza, risotto, pasta en diverse vegetarische en vegan gerechten. We hebben voor elk wat wils.

Het begin

Even terug in de tijd. Al meer dan een decennium runnen wij een succesvol afhaal- en bezorgrestaurant in Slagharen. Tijd voor uitbreiding! We hadden de keuze om ons restaurant in Slagharen uit te breiden, of om een nieuw restaurant te beginnen op een mooie locatie. Toen ons oog op Cafetaria ’t Centrum in Borne viel, was de keuze snel gemaakt. Een keuze puur op gevoel, want Borne is een mooi dorp met open en vriendelijke mensen. Na een grondige verbouwing hebben we van de voormalige cafetaria iets bijzonders gemaakt. U kunt nog steeds bij ons terecht voor de vertrouwde cafetaria snacks, maar kom vooral eens kennismaken met de vers bereide gerechten in onze sfeervolle grillroom.

Kwaliteit voorop

De klant is bij ons koning. Wij zorgen ervoor dat u als klant met een goed gevoel binnenstapt en met een nog beter gevoel weer vertrekt. Of u nu met uw gezin in onze grillroom komt eten of even snel een maaltijd komt afhalen, we verwelkomen u graag.
“Bij ons staat kwaliteit voorop! Goed eten tegen betaalbare prijzen.”
De kwaliteit van het eten staat bij ons voorop. We bereiden onze gerechten met verse ingrediënten. Het verse vlees komt van de lokale keurslager, we maken alleen gebruik van verse groenten en fruit. Bovendien zorgen wij voor een ruime keuze aan gerechten, waartussen iedereen wel wat van zijn smaak kan vinden. Van een lekkere pizza tot heerlijk gekruid vlees en van een smakelijk visgerecht tot een knapperige salade. En dat alles voor een betaalbare prijs.

Kortom

Bij Cafetaria & Grillroom Maria proeft u het verschil! We zijn trots op ons restaurant. Trots zijn we ook op het feit dat wij in Borne en omstreken een begrip aan het worden zijn. Wij maken graag kennis met u. Kom gezellig eten in ons restaurant of bestel uw gerechten online en haal ze bij ons af of laat ze thuis bezorgen.